Hem Tjänster Tips & Råd Om oss Kontakt BESTÄLL E-KURS

Vi hjälper individer och företag att sticka ut och lyckas på LinkedIn!

VISA MIG!

Så här hjälper vi dig

LinkedIn-granskning

Boka personlig feedback på din LinkedIn-profil och få konkreta förbättringsråd och tips från  våra erfarna LinkedIn-coacher. 

E-kurs

Gå vår e-kurs "Bli en STJÄRNA på LinkedIn" och lär dig allt du behöver för att skapa en riktigt vass och professionell LinkedIn-profil. 

LinkedIn Makeover

Få hjälp att skriva din LinkedIn-profil och spara massor av tid. Vi tar fram en sökords-optimerad LinkedIn-profil som väcker intresse.

"Jeg slet mye med X og opplevde en hverdag fylt med XX. Men, så fikk jeg hjelp av AAAA og alt ble forandret. Nå opplever jeg dager med ZZ, takket være AAAA"

Fornøyd kunde

(Få hjelp til å mestre)

Bli med i vår norske brukergruppe på Facebook

 

Bli med i gruppen

Er du klar for å få en harmonisk arbeidshverdag?

Senk skuldrene dine og bruk tiden din på det du er god på

(DIN CALL TO ACTION)

Om oss

Social Branding Group är experter på att bygga Personliga och Professionella varumärken med LinkedIn som verktyg. Vi hjälper våra kunder att lyckas med sina mål och snabbt få framgång på LinkedIn!

I Social Branding Group har vi fullt fokus på DIG och hur du på bästa sätt använder LinkedIn för att nå de resultat du vill ha.  

 

Lär känna oss mer
Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker