Vi ser till att du STICKER UT och lyckas på LinkedIn!

Jag vill veta mer

Så här hjälper vi dig!

Social Branding Group (SBG) är experter på att bygga Personliga varumärken med LinkedIn som verktyg. Vi hjälper DIG att lyckas med dina mål och snabbt nå framgång på LinkedIn!

Linkedin-granskning

Boka personlig feedback på din LinkedIn-profil och få konkreta råd om VAD du kan förbättra för att nå dina mål.  

E-kurs

Gå vår e-kurs "Bli en STJÄRNA på LinkedIn" och lär dig allt om HUR du skapar en riktigt vass och professionell LinkedIn-profil. 

LinkedIn Makeover

Spara tid genom att låta oss skriva din LinkedIn-profil - få hjälp att lyfta  ditt personliga varumärke och väcka intresse hos rekryterare och företag. 

Ja tack, jag vill ha den kostnadsfria guiden
"8 tips för framgångsrikt nätverkande" 

1

LinkedIn-granskning

Du får personlig feedback av en  erfaren karriär- och LinkedIn-specialist. Du får veta VAD du behöver förbättra och utveckla i din profil för att marknadsföra dig på bästa sätt mot din målgrupp. Du får skriftlig feedback i form av en gedigen sammanfattande rapport med synpunkter och tips kring ett antal viktiga områden i din profil.

LÄS MER

2

E-kurs "Bli en stjärna på LinkedIn"

En proffsig LinkedIn-profil är ett viktigt verktyg för dig och din karriär. I kursen lär du dig HUR du bygger och kommunicerar ditt personliga varumärke och gör en professionell LinkedIn-profil i 12 enkla steg. Du får massor av användbara tips och råd om hur du fyller din LinkedIn-profil med ett intresseväckande innehåll!

LÄS MER

3

LinkedIn-makeover

Vill du ha en professionell LinkedIn-profil, men inser att du inte har tid att skapa innehållet själv? Önskar du att någon hjälper dig att skriva och optimera din profil så att du får tid för annat? Oroa dig inte, vi är LinkedIn-experter och skriver din profil åt dig!

LÄS MER

4

LinkedIn-coaching

Vill du bli bättre på LinkedIn? Få en proffsig profil som du kan vara stolt över? Känner du dig osäker på var du ska börja, vad du ska skriva eller hur du ska använda LinkedIn på ett framgångsrikt sätt? Ingen fara, det här är det vi kan bäst så låt oss hjälpa dig att snabbt komma igång så du kan lägga din tid på rätt saker.

LÄS MER
Charlotte Hågård är en mycket kompetent, generös och varm person. Hon har en underbar förmåga att inspirera och motivera och hjälper sina klienter att se sina möjligheter. Charlotte och hennes duktiga team kan snabbt se och förklara vad och hur du och ditt företag behöver göra för sticka ut på LinkedIn.
Jag rekommenderar varmt hennes företag om du behöver hjälp av en expert för att förstå ditt företags plats på sociala medier.
- Charlotte Weissner, Kommunikatör och administratör på Fyrarummaren® 

Om oss

Social Branding Group är experter på att bygga Personliga  varumärken med LinkedIn som verktyg. Vi hjälper våra kunder att lyckas med sina mål och snabbt få framgång på LinkedIn!

I Social Branding Group har vi fullt fokus på DIG och hur du på bästa sätt använder LinkedIn för att nå de resultat du vill ha.  

Lär känna oss mer
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.