STICK UT PÅ LINKEDIN SOM FÖRETAG OCH INDIVID! 

KOM IGÅNG NU!

Vi hjälper dig och ditt företag att utvecklas

Social Branding Group (SBG) är experter på karriär- och företagsutveckling. Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina personliga och professionella varumärken med främst LINKEDIN som verktyg. I Social Branding Group har vi fullt fokus på DIG som kund och hur du på bästa sätt ska nå de resultat du vill ha.

PRIVATPERSONER

Utveckla ditt jobb och din karriär! Vi hjälper dig att bli tydlig i din paketering, få fokus och attrahera nya möjligheter i karriären. 

Läs mer

FÖRETAGARE

Utveckla ditt företag och din business! Med LinkedIn som sälj- och marknadsförings-kanal hjälper vi dig att få fler affärer. 

Läs mer

FÖRETAG/ORGANISATIONER

Utveckla varumärket och lär er sticka ut!  Vi hjälper företag, kommuner och organisationer att bemästra LinkedIn. 

Läs mer

Få vår checklista "Så undviker du de 12 värsta misstagen på LinkedIn" kostnadsfritt!

Vill du få bättre resultat från din närvaro på LinkedIn? Ladda ner vår kostnadsfria checklista och säkerställ att du gör rätt.

Våra tjänster

Linkedin-profil & Personligt Varumärke

Boka våra populära LinkedIn-tjänster,  utveckla ditt varumärke och lär dig sticka ut på LinkedIn 24/7! 

 

Föreläsningar & Webinarier

Boka våra populära LinkedIn  & Karriär-föreläsningar och webbinarier - både digitalt och live.

Workshops & Konsultation

Boka oss för en utbildning eller konsultation i hur ni som organisation kan jobba strategiskt med LinkedIn. 

Karriär- & Affärscoaching

Bli tydlig i din paketering, få fokus och attrahera nya möjligheter, både i karriären och i företaget.

Digitala kurser

Utveckla ditt jobb, karriär och företag genom våra populära digitala kurser och verktyg.

Böcker & Arbetsmaterial

Ta del av bästsäljande böcker & guider inom Karriär, LinkedIn, Jobbsökning, Personlig marknadsföring och Talang.   

Linkedin-profil & Personligt Varumärke

Alla behöver en proffsig LinkedIn-profil idag. Vi har hjälpt 8000+ personer med att bygga sitt personliga varumärke med en vass LinkedIn-profil som sticker ut!   

Vi hjälper gärna dig med! 

LÄS MER HÄR

Föreläsning & Webinarie

Boka våra populära LinkedIn /Karriär-föreläsningar och webbinarier. Få mängder av tips och idéer kring hur du kan boosta din karriär, din profil och ditt företag genom att använda LinkedIn effektivt.

Vi har föreläst digitalt under flera år och kan enkelt skapa en webbföreläsning för er.  

LÄS MER HÄR

Workshop & Konsultation

Vill ni få bättre resultat från er närvaro på LinkedIn?

Vi jobbar strategiskt och utbildar många organisationer kring hur man ska lyckas med sin närvaro på LinkedIn. Det kan handla om employer branding, försäljning, content och att skapa varumärkes-ambassadörer internt genom ökat engagemang hos medarbetare och chefer. 

LÄS MER HÄR

Digitala kurser

I våra digitala program och kurser lär du dig utveckla dina färdigheter inom karriärplanering, företags-utveckling, marknadsföring och LinkedIn effektivt. Du får konkreta verktyg, inspiration och tips. Våra kunder är chefer, företag, fackförbund, individer och entreprenörer. 

LÄS MER HÄR

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Över 8000 personer har använt våra tjänster, många med fantastiska resultat som verkligen sticker ut. Här kan du läsa vad några av våra kunder säger om oss:

”Mycket bra och inspirerande kurs. Det är oxå mycket Charlotte som person som gör kursen så bra. Efter alla videos kan man nästan höra Charlottes röst för sig själv i huvudet. Jag tänker större, en sammanfattning av vad jag har gjort, min story och vad jag som person vill framåt.  Jag har också gjort min profil mer unik utifrån mig”
Maria Wahlberg

”Jag har uppskattat att jag själv kunnat gå kursen i den takt jag själv velat och att det går att pausa en film, kolla på LinkedIn parallellt och tycker att filmerna och materialet i sin helhet har varit lättförståeligt och bra. Även bra med Facebookgruppen och chattarna. Kursen har peppat mig och gett mig positiv energi att söka jobb och att tro på mig själv.”
Magdalena Evaldson

”Suveränt upplagd med pedagogiska lagom långa webinarier som tar udden ur ångesten, och styr en i rätt riktning mot en ny uppdaterad Linked in profil. Även pdf:erna gör det lättare att ta de olika stegen till en ny profil.  Jag ser att jag har fler visningar, framförallt från rekryterare, fått flera inbokade intervjuer  och många fler kontaktförfrågningar”.
Maria Lämber

”Mycket strukturerat och bra upplägg, arbetsböckerna är superbra att jobba i efter att ha tittat på video. Jag har upptäckt att jag fått fler besökare sedan jag började jobba med profilen samtidigt som jag börjat lära känna mig själv lite bättre. Jag rekommenderar kursen varmt! 
Camilla Ekström

Om oss

SBG består av ett team av Sveriges absolut bästa karriär- och LinkedIn-experter. Alla har lång erfarenhet från karriär- & jobbcoaching, rekrytering, ledarskap, försäljning och marknadsföring. Tillsammans har vi granskat över 8 000 LinkedIn-profiler, karriär- och jobbcoachat över 50 000 personer och föreläst inom karriär- och rekryteringsområdet för 100 000-tals personer.

Teamet på Social Branding Group leds av grundaren Charlotte Hågård, pionjär inom karriärområdet i Sverige. 

Några av oss är också med i en exklusiv expertgrupp, utvald av LinkedIn Nordics, där vi i nära samarbete med det nordiska LinkedIn-kontoret får information före alla andra om nya funktioner och förändringar hos LinkedIn. 

VAD SÄGER VÅRA KURSDELTAGARE?

Över 2500 personer har redan genomgått e-kursen, många med fantastiska resultat som verkligen sticker ut. Här kan du läsa vad några av våra kunder säger om e-kursen:

Vässa dig på LinkedIn ÄNNU MER!

Din LinkedIn-profil är ett viktigt verktyg för din karriär. I Social Branding Group (SBG) har vi fullt fokus på DIG och hur du på bästa sätt använder LinkedIn för att nå de resultat du vill ha. Vi hjälper dig att bli en stjärna på LinkedIn på flera sätt.

E-kurs Bli en stjärna på LI

Gå vår populära e-kurs "Bli en STJÄRNA på LinkedIn" och lär dig allt om HUR du skapar en riktigt vass och professionell profil, nätverk och aktivitet på LinkedIn. 

LinkedIn-makeover

Spara tid genom att låta oss skriva din LinkedIn-profil. Vi tar fram en proffsig och sökordsoptimerad profil som lyfter ditt personliga varumärke och väcker intresse.

LinkedIn Coaching

Boka coaching för att få stöd i hur du på bästa sätt ska presentera dig själv, bli hittad av rätt målgrupp och använda LinkedIn för just din situation. . 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.