Tänk om det fanns ett sätt för Dig att;

 Ta ut riktningen framåt i livet och karriären snabbt och enkelt!


 

 Öka din självinsikt och hitta dina styrkor och drivkrafter! 

 

✓ Lyfta dig själv, din karriär eller din business till nya höjder!  

 

Må bra och ha ett fantastiskt liv under tiden! 

 

✓ Lära känna nya härliga människor som också vill få ut något mer av livet!  

 

 ... OCH dessutom få göra detta i en underbar miljö i ITALIEN och med fantastiska ledare?

BÖRJA HÄR

What If There Was a Way for You to:

Lose That Stubborn Weight,
Get Over Those Mood Swings
& Take Charge of Your Life...
... WITHOUT Falling for The Same Old Ways That Bring NO RESULTS?

Varför du ska med på vår resa 

Du vill något mer. Idag finns oändliga möjligheter - men ...Det råder mycket osäkerhet i världen just nu. Många människor upplever att de tappat fokus och behöver en ny riktning och en kompass för att navigera i sitt liv. Tiderna är utmanande men pandemin har också skapat nya möjligheter. Många människor längtar efter att göra något mer av sitt liv, inte bara jobba - för att sedan leva.  Tid för eftertanke känns viktigare än någonsin. Det kan vara svårt att hitta tid och energi för det mitt i ett hektiskt liv.  

Vi hjälper dig att hitta riktningen och modet att utvecklas igen…

Därför har vi skapat programmet "NEXT  LEVEL DESIGN YOUR LIFE AND CAREER". Under 6 månader hjälper vi dig att identifiera de underliggande hinder som håller dig tillbaka idag. Och vi hittar de kompetenser du inte visste att du hade. Genom att förstå hur dina tankar – både medvetna och undermedvetna – styr dig kan du göra nya val, utveckla ditt liv och skapa häpnadsväckande resultat.

Vi följer dig under hela perioden. Vi hjälper dig att lösa dina utmaningar och utveckla alla områden du behöver utveckla. Under hela programmet följer vi dig minutiöst. Och vi lämnar ingenting åt slumpen.


Vi är jätteglada att du är här. Under 30+ år har vi stöttat andra i att bli mer av den de är ämnade att vara, få ett fantastiskt liv och en spännande karriär.  Nu är det din tur att följa med på resan!

Malin Bjelle, kursdeltagare

"Jag är så glad att jag kontaktade Charlotte och fick gå hennes kurs med återkopplande samtal. Effekten av kursen blev att jag började  studera ux design och jag är 100% rätt i karriären, en känsla jag aldrig upplevt så starkt tidigare. Jag har gjort min egen grej av många av de saker jag lärt mig i kursen,  vilket öppnat många nya dörrar. Så grymt! Tack Charlotte för att du tog dig an mig. Det gjorde skillnad 🙏❤."

JA, JAG VILL GÅ PROGRAMMET NU

Men hur ska du hitta ditt bästa liv, drömjobbet eller din fantastiska affärsidé när det är så stor osäkerhet i världen? 

 

Hur mycket är det egentligen värt att få må bra, känna att du är på rätt plats i livet, kunna vakna varje morgon och studsa upp ur sängen och veta att du ska göra det som just du är ämnad för att göra idag?

Det är faktiskt mycket lättare än du tror. Genom att gå vårt inspirerande program "NEXT  LEVELDESIGN YOUR LIFE AND CAREER" lär du dig att använda beprövade metoder och strategier som verkligen ger snabba RESULTAT.  Verktygslådan i vårt program skiljer sig från alla andra utvecklingsmetoder du använt tidigare.

Nedan ser du vad som ingår.

Erfarna kursledare 

Du peppas av både Charlotte Hågård, Karriär- & LinkedIn-expert och Peppe Ekmark, Ledarskaps- och säljexpert.

Intressanta människor   

Du träffar andra intressanta personer med olika bakgrund och livserfarenheter i gruppen och bygger nya nätverk.

6 månaders program

Du har gott om tid att i lugn och ro utforska vem du är och vart du vill i vårt  6 månaders-program (180 dagar). 

2 retreat i Toscana 

Du börjar och slutar programmet på en fantastisk och vacker plats som inspirerar till förändring. 

Personlig coaching  

Du får individuell coaching och stöd av Peppe och Charlotte varje månad, skräddarsydd efter dina behov.

  

Gruppträffar varje månad 

Du träffar gruppen varje månad där vi följer upp hur det går och peppar och inspirerar varandra. 

Inspirerande material

Du hittar mängder av tips, mallar, checklistor och övningar i ditt unika arbetsmaterial som ökar din självinsikt.

Digital verktygslåda

Du lär dig och får inspiration via inspelade videolektioner som du kan titta på hur många gånger du vill. 

Exklusiv Facebook-grupp

Du får hjälp och inspiration i vår Facebook-community där vi hjälper varandra till framgång.

Så här är upplägget 

1. TOSCANA: Vi startar programmet  med en resa till Toscana i Italien under 5 dagar. Det viktigaste med dessa dagar är att du får mycket tid att stanna upp och reflektera.

 • Vem är jag?
 • Vad vill jag?
 • Vart är jag på väg?

Genom att titta INÅT får du många insikter under dessa dagar. Vi blandar många gemensamma diskussioner och övningar i gruppen med egen tid för att reflektera över din situation idag. Innan du åker hem har du satt upp din nya riktning framåt som kommer hjälpa dig mot dina drömmar och mål i livet.  

 

2. GRUPPTRÄFFAR: Efter resan till Toscana träffas vi i gruppen vid ett tillfälle varje månad. Under denna träff följer vi tillsammans upp hur långt vi har kommit samt justerar planer och strategier baserat på din inriktning och de mål du har satt upp under resan.

 

3. PERSONLIG COACHING: Mellan varje träff får du personlig coaching av Peppe eller Charlotte  - eller både och. Vi peppar och stöttar dig att ta fram dina styrkor och ta bort allt som kan hindra dig från att lyckas.

 

4. EGET ARBETE: Under programmet jobbar du med egna uppgifter som du hittar i form av en inspirerande arbetsbok och en digital verktygslåda med olika videos med tips och övningar. 

 

 5. FACEBOOK-GRUPP: Under hela programmet har du tillgång till både oss och gruppen i vår specifika Facebook-grupp. Vi kommer med andra ord följa dig minutiöst under hela perioden. Vårt fokus är att hjälpa dig att nå dina nya mål och få det liv och det arbetsliv som du längtar efter!

 

6. TOSCANA AVSLUTNING: Under den sjätte månaden är det dags för att återigen ses i Toscana under 4 dagar. Här kommer vi att sammanfatta hela resan, ge dig nya värdefulla verktyg samt fira dina nya framgångar. Allt för att du sen ska kunna följa dina drömmar, ha en tydlig kompass i livet och karriären och leva ditt nya fantastiska liv på det sätt som du själv vill leva det! 

JA, jag anmäler mig nu!

Dina programledare - Charlotte och Peppe! 

Två av Sveriges bästa föreläsare och coacher har teamat ihop sig för att hjälpa dig att bli ditt BÄSTA jag! Efter att under många år jobbat med tiotusentals individers personliga och professionella utveckling sa det KLICK! när vi träffades. Charlotte ville hålla retreats i Toscana och Peppe hade allt på plats med sitt Casa Oliveta. Vi fann en gemensam passion för Italien, ett bra liv, roligt jobb och att se människor utvecklas. Det här är vi: 

Om Charlotte Hågård

 • Karriärutvecklare som coachat över 10 000+ personer på alla nivåer, branscher och roller.
 • Författare till nio karriärböcker, däribland CV-boken som sålt i 100 000+ ex.
 • LinkedIn- & CV-expert, som läst 25 000+ LinkedIn-profiler, CV och brev.
 • Pionjär inom karriärutveckling i Sverige redan 1992.
 • Metodutvecklare av mängder med populära verktyg och arbetsmaterial inom karriärområdet (ink INÅT-UTÅT-FRAMÅT® -modellen).
 • En efterfrågad föreläsare som hållit 2500+ kurser, föreläsningar och webbinarier, inom och utanför Sverige.
 • MOTTO: Livet är för kort för att ha tråkigt på jobbet. Satsa på en karriär du älskar!

Om Peppe Ekmark 

 • 35 års erfarenhet inom försäljning och ledarskap, bl. a som säljare, säljchef och  försäljningsdirektör inom Kinnevik-koncernen.
 • Efterfrågad föreläsare och utbildare inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling. 
 • Författare till 3 böcker inom sälj och ledarskap.
 • Säljexpert som utmanar och förändrar genom metoder och ett bemötande som lyfter sälj- och ledarskapsprocesser till helt nya nivåer.
 • Coach till ett stort antal chefer och VD:ar
 • MOTTO: Får alla att blomma ut och hjälper företag att skapa världens bästa arbetsteam. 

 

Så här tycker tidigare deltagare...

 
Video Poster Image
Video Poster Image
Video Poster Image

Jan Fridell

Charlotte är en stjärna när det gäller coachning! Hon vet hur man lyfter upp en person och hon och kursen har hjälpt mig stärka mitt varumärke! Jag kan varmt rekommendera Charlotte när det gäller coaching och varumärkesbyggande!

Camilla Lindberg

När pandemin kom blev jag uppsagd.  Charlotte har peppat och hjälpt mig att slipa hela min jobbsökarapproach, i allt från ansökningsbrev till intervjuteknik. Men framför allt lyfte hon mig att tro på mig själv när jobbsökandet kändes som tyngst och jag höll på att tappa hoppet helt.

Susanne Irme

Charlotte är mycket inspirerande och kunnig. Det är både underhållande och lärorikt att gå kursen och även som icke jobbsökare lär man sig bygga varumärke och få en mycket god självkännedom. Jag fick många insikter och kan varmt rekommendera Charlotte som coach och personlig utvecklare.

 

Florina Mikkelsen

Det känns toppenbra att ha gått Charlottes kurs. Jag har fått mängder av nya verktyg, inspiration och motivation och helt nya möjligheter har öppnats då jag lärt mig jobba medvetet och strukturerat. Nu är det upp till mig att maxa allt och ge järnet!

 

 

JA, JAG VILL GÅ PROGRAMMET NU

Casa Oliveta i Toscana - vårt "home away from home"

Att byta miljö är en viktig ingrediens i vårt koncept. Att träffa nya människor och att vara i en vacker och inspirerande miljö ger själen ro, tankarna svängrum och  livsglädjen en boost. Vi hjälper dig att bli ditt bästa jag... samtidigt som du kan koppla av fullständigt. Vi ser till att du har allt du behöver!

Casa Oliveta är en inspirationsplats i Toscana utöver det vanliga. Förutom att det är en fantastiskt vacker och inspirerande plats är det också en dröm som blivit verklighet för Peppe och hans fru Lena. På gården finns  bl a 168 olivträd, en mängd olika fruktträd, en stor härlig pool och en fantastisk yogastudio.

Här kommer vi att ha våra retreats och få tid för reflektion. I lugn och ro lär vi  känna oss själva och varandra och jobbar fram våra framtidsplaner. 

Läs mer om Casa Oliveta här>>

 

Tänk vad härligt - efter programmet kommer du att...

 • Känna inspiration, energi och glädje över att ta dig an din spännande framtid.
 • Ha god självinsikt och självförtroende.
 • Veta vad du vill och ha tydliga mål för ditt liv, din karriär och/eller din business. 
 • Marknadsföra dig själv enkelt och tydligt och visa vilket värde du tillför.
 • Byggt ett nätverk som hjälper dig att lyckas.
 • Ha modet att gå utanför din komfortzon och våga pröva nya vägar! 

Anmälan

För oss som grundare av programmet är det viktigt att veta att du som vill följa med, verkligen vill göra en förändring i ditt liv och framför allt att du är beredd att lägga ner tid på och investera i din egen utveckling. Därför kommer vi att kontakta dig för en intervju efter att vi fått din intresseanmälan. Då vi har begränsat antal platser vill vi säkerställa att gruppsammansättningen blir så bra som möjligt och att alla får ut maximalt av programmet.  

Så - det bästa är att anmäla dig på en gång! Vi tar sen kontakt med dig för att berätta mer om kursen och höra vad du vill få ut av denna förändringsresa.

Anmäl dig genom att klicka nedan och fyll i INTRESSEANMÄLAN

Jag anmäler mig nu!

Programstart och datum

Nedan följer några datum som är viktiga att du redan nu skriver in i din kalender om du ska med på denna resa/kurs. Då vi kommer vara en liten grupp som inspirerar och stöttar varandra och delar insikter och erfarenheter, är det oerhört viktigt att du kan vara med alla aktuella datum.

Våra uppföljningsmöten kommer att ske digitalt under 2022.

Våren 2022 

 • Första resan till  Toscana: 29 mars – 2 april 2022
 • Uppföljningstillfälle 1: 19 april
 • Uppföljningstillfälle 2: 31 maj
 • Uppföljningstillfälle 3: 22 juni
 • Uppföljningstillfälle 4: 25 augusti
 • Avslutningsresan till Toscana: 3 – 6 september 2022

Hösten 2022

 • Första resan till  Toscana: 29 mars – 2 april 2022
 • Uppföljningstillfälle 1: 19 april
 • Uppföljningstillfälle 2: 31 maj
 • Uppföljningstillfälle 3: 22 juni
 • Uppföljningstillfälle 4: 25 augusti
 • Avslutningsresan till Toscana: 3 – 6 september 2022
Jag anmäler mig nu!

Vem ska gå programmet?

 Du som vill följa med på den här resan är en person som just nu befinner dig i en förändringsfas i ditt liv. Du kanske har byggt upp ett företag eller har haft en bra karriär men känner att du vill få ut något mer av livet. Du vill till exempel:

 • Ta ut riktningen framåt i livet och karriären
 • Lyfta dig och din karriär till nästa nivå
 • Lyfta ditt bolag och dig själv som företagare till nästa nivå
 • Öka sin självinsikt, hitta dina styrkor och drivkrafter
 • Må bra, stressa ned och hitta fokus och balans i livet 
 • Ta bort dåliga vanor som du vet att du inte mår bra av
 • Lära känna nya människor som också vill något mer av livet.
 • Pröva dina vingar inom ett nytt område men är osäker på vilket.

Men du kan också vara en person som:

 • är ägare av ett bolag eller hög chef som vill hjälpa en anställd att ta nästa steg i sin utveckling.
 • vill hjälpa en nära vän som du vet skulle behöva göra en förändring i sitt liv.
 • vill bidra med att hjälpa någon som du inte ens känner till ett bättre liv.

 

Jag anmäler mig nu!

Vad är priset och vad ingår? 

Hur mycket är det egentligen värt att få må bra, känna att du är på rätt plats i livet, kunna vakna varje morgon och studsa upp ur sängen och veta att du ska göra det som just du är ämnad för att göra idag? Förmodligen hur mycket som helst. Dock så vet vi att alla vill må bra men få är beredda att både lägga tid och pengar på detta.

6 månader: Vi har lagt upp resan på sex månader så att du har gott om tid att jobba med din personliga och professionella utveckling. 

2 retreats i Toscana: Resan börjar och slutar i Toscana i totalt 5+4 dagar inkl. full pension. I priset ingår allt,  inkl. frukost, lunch, middagar samt boende. OBS - flygresan ingår inte utan bokas och betalas separat. Klicka här för förslag på flygresor.

Personlig coaching: Under programmet får du tillgång till personlig coaching vid minst 8 tillfällen. 

Gruppträffar: Varje månad har vi uppföljning med hela gruppen, där vi delar insikter och erfarenheter och peppar varandra. 

Verktygslåda och arbetsmaterial: I programmet ingår även ett gediget arbetsmaterial och en unik digital verktygslåda.  

Pris: Vårt normalpris för det här fantastiska programmet kommer att vara 15 000 kr/månad. MEN - just nu har vi ett INTRODUKTIONS-PRIS på vårt första program. Du betalar bara 10 000 kr / månad (ex moms). Det är en otrolig rabatt på 30 000 kr mot normalpris.  

Jag anmäler mig nu!

Så här är programmet upplagt  

I programmet kommer du att gå igenom 12 olika moduler.  Vissa delar jobbar vi med i grupp, andra jobbar du med på egen hand mellan dina coachingtillfällen. Det vi kan lova är att du kommer att få ut fantastiskt mycket av det vi har att förmedla och du kommer inte att vara samma person som startar programmet som den som avslutar det 6 månader senare. Vi längtar redan efter att få dela med oss av alla spännande övningar och tankar med dig!

Läs mer nedan om varje modul. OBS INNEHÅLLET NEDAN SKA UPPDATERAS

Allt detta ingår i ditt program 

"NEXT  LEVEL DESIGN YOUR LIFE AND CAREER"

 

I programmet får du:

16 månaders program: Vi har lagt upp resan på sex månader där du bara behöver lägga 14 heldagar under dessa månader på din personliga utveckling.

2. 2 retreats i Toscana: Resan börjar och slutar i Toscana i totalt 8 dagar inkl. full pension. I priset ingår allt,  inkl. frukost, lunch, en gemensam middag samt boende. OBS - flygresan ingår inte utan bokas och betalas separat.

3. Personlig coaching: Under programmet får du tillgång till personlig coaching vid minst 8 tillfällen. 

4Gruppträffar: Varje månad har vi uppföljning med hela gruppen, där vi delar insikter och erfarenheter och peppar varandra. 

5. Verktygslåda och arbetsmaterial: I programmet ingår även ett gediget arbetsmaterial och en unik digital verktygslåda. 

6. Exklusiv Facebook-grupp där du får stöd av deltagarna samt Peppe och Charlotte under hela programmet.  

Totalt värde = 90 000 kr  - ex moms

⬇︎ DIN INVESTERING IDAG ⬇︎

YOUR INVESTMENT TODAY
⬇︎⬇︎⬇︎

60 000 kr

Engångsbetalning - eller delbetalning

JA! JAG VILL VERKLIGEN GÅ DET HÄR PROGRAMMET!

SKA UPPDATERAS!

Jag har fortfarande några frågor kvar!

Inga problem - läs några vanliga  frågor och svar här...

Är du redo att få det fantastiska liv och karriär du drömmer om?

Att nå framgång i arbetslivet handlar inte bara om att ha ett bra CV utan också om att ha ett tydligt mål och att jobba med saker som ger mening och stimulans. 
I det här programmet  lär du dig mängder av bra verktyg och metoder, som du kommer att ha stor nytta av, inte bara på vägen till nästa jobb eller uppdrag utan under hela dina resa i livet och karriären. 
Vi ses i Toscana!
👉 JA - JAG ÄR REDO, NU KÖR VI! 👈

Are you ready to [insert transformation]?

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed habitasse vitae cubilia. Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio seddapibus, habitasse. Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed.

I'll see you on the inside!

👉 Yes! I'm Ready

1. Tänk dig i form

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.

Amazing Feature

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.

Amazing Feature

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.

Amazing Feature

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.