Utveckla din karriär med oss!

BOKA DIN PT I KARRIÄREN NU!

Karriärcoaching hjälper dig till nästa steg

Vill du utvecklas i ditt jobb och karriär? Vill du göra något annat men är osäker på vad? Söker du jobb och behöver hjälp på vägen? Vill du få ett lyft, hitta din passion och sätta nya mål i livet och karriären? Då ska du boka karriär- och jobbcoaching med oss! Du får hjälp av våra certifierade och erfarna karriärrådgivare som coachat tusentals klienter under många år. Som medlem i Unionen har du 25 % rabatt på ordinarie priser - rabatten är redan avdragen i vår webbshop. Du kan välja på tre inriktningar på din coaching - läs mer nedan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att utvecklas i arbetslivet!

KARRIÄR- & JOBBCOACHING

Vi hjälper dig att utvecklas i arbetslivet  t ex när du vill öka din självinsikt, hitta nya alternativa vägar eller slipa på din jobbsökarstrategi.

Läs mer nedan.

BOKA HÄR

PERSONLIG MARKNADSFÖRING

Vi hjälper dig att vässa ditt CV, ansökningsbrev och LinkedIn-profil så att du sticker ut och visar tydligt vem du är och vad du kan.

Läs mer nedan.

BOKA HÄR

INTERVJU-TRÄNING & FEEDBACK

Vi hjälper dig att lyckas på intervjun genom träning på vanliga frågor, feedback och tips på bästa sättet att marknadsföra dig så att det blir du som får jobbet.  

Läs mer nedan.

BOKA HÄR

Läs mer om våra tjänster

Här kan du läsa lite mer om våra tre inriktningar på din coaching.

Karriär & Jobb-coaching

Vill du utvecklas i ditt jobb och karriär? Som medlem kan du få hjälp med att öka din självinsikt, kartlägga din kompetensprofil, bolla jobbfrågor och skapa en tydlig målbild och plan som lyfter dig till nästa nivå. 

Jobbsökare? Vi hjälper dig att lägga upp en effektiv jobbsökarstrategi, välja rätt sätt att söka jobb, använda LinkedIn för jobbsökning och bygga ditt nätverk mm.

Du kan även få hjälp med personlig marknadsföring och intervjuträning (mer info längre ned).

Karriärbytare?  Vi hjälper dig att hitta nya spännande utvecklingsvägar och sätta nya mål.

Vår metod: Vi använder en strukturerad metodik, INÅT, UTÅT, FRAMÅT, som vi utvecklat under mer än 30 års arbete med klienter i olika karriärplaneringsprogram. 

Du kan boka 1, 3 och 5 timmars coaching.

BOKA HÄR

Personlig marknadsföring

Söker du jobb eller funderar på att göra en karriär-förändring? Då är det bra att ta hjälp med hur du ska marknadsföra dig på bästa sätt.

Som medlem kan du få hjälp med din personliga marknadsföring och vad du ska lyfta fram om dig själv på ett intresseväckande sätt.

Vi hjälper dig att ta fram ett attraktivt CV, Ansöknings-brev och en LinkedIn-profil som STICKER UT och som tydligt visar vad du har gjort och presterat och vad du kan bidra med i framtiden. Målet är RESULTAT!

Du kan boka 1, 3 och 5 timmars coaching.

BOKA HÄR

Intervjuträning

Ska du snart på anställningsintervju? Då är det bra att träna med ett proffs. Som medlem kan du få hjälp att öva på de vanligaste intervjufrågorna, få feedback på dina svar och strategiska tips kring vad du behöver göra före, under och efter intervjun.

Du kan välja om du vill göra intervjuträning SKRIFTLIGT eller MUNTLIGT på telefon eller webb via zoom.

Våra duktiga och erfarna karriärcoacher hjälper dig att lyckas på intervjun!

Du kan boka 1, 3 och 5 timmars coaching.

BOKA HÄR

Beställ coaching här

Du väljer mellan tre paket. Naturligtvis kan du komplettera med mer tid vid behov. Som Unionen-medlem har du 25 % rabatt på ordinarie pris - nedan ser du DITT pris där rabatten redan är avdragen.

1 timmes coaching

1200 kr

BESTÄLL NU

3 timmars coaching

3600 kr

BESTÄLL NU

5 timmars coaching

6000 kr

BESTÄLL NU

Vanliga frågor

1. BETALA
Klicka på beställningsknappen för det alternativ du vill boka och betala med kort.

2. DATUM & TID
En av våra karriärcoacher kontaktar dig via telefon för att ge dig förslag på datum och tid för möte, online eller IRL.

3. FÖRBEREDELSER
Om du bokat coaching kring personlig marknadsföring eller intervjuträning ber vi dig skicka in ditt CV, brev, länk till LinkedIn-profil samt ev länk till jobbannons innan mötet med din coach.

4. MÖTE
Du och din coach har mötet med inriktning på det du vill ha hjälp med. Har du bokat mer än en timma, bokar ni upp nästa tillfälle nu.

Vid online-möten zoom eller teams använder vi som plattform. Då får du en länk i förväg.

Vid telefonmöte ringer coachen upp dig på bestämd tid. 

Hur enkelt som helst!

Vilket alternativ ska du boka?
- 1 timme coaching passar dig som har en snabb konkret fråga som du vill ha hjälp med.
- 3 timmars coaching passar dig som behöver ha lite mer tid för att diskutera dina frågor.
- 5 timmars coaching passar dig som behöver jobba lite djupare, t ex för att öka din självinsikt eller få hjälp med att tydliggöra ditt nästa mål eller alternativa karriärvägar.

BOKA MER TID? Om du vill boka mer tid med din karriärcoach, beställer du och betalar det antal timmar du vill fylla på med. 

FRÅGOR? Kontakta oss på [email protected]  

Du bokar en, tre eller fem timmar, beroende på hur mycket hjälp du tror du behöver,

SÅ HÄR GÅR DET TILL

  1. Boka och betala coachingtjänsten.
  2. Välj vilken typ av intervju-träning du vill ha: skriftlig eller muntlig via telefon eller zoommöte.
  3. Beskriv i meddelanderutan i bokningen Välj en tid som passar dig och beskriv kort vilken tjänst du sökt och vilka utmaningar du ser. Det är du som bestämmer vad samtalet ska fokusera på.
  4. Mejla ditt CV, brev och länk till jobbannons till din karriärcoach i förväg.
  5. Vid intervjuträningen agerar din coach "rekryterare" och ställer frågor till dig så det känns som en riktig intervju. Efteråt frågestunden får du feedback från coachen.

Vill du veta mer? Prata med oss.

Kontakta oss om du har frågor så ringer vi upp.

"Maria var min coach när jag sökte nytt jobb i en ny bransch. På ett otroligt professionellt och peppande sätt fick hon mig att inse mina styrkor, mina mål och vad som inspirerar mig i mitt arbete. Jag är så glad att jag fick och tog denna möjlighet, för att lära känna sig själv på ett professionellt plan är ett av de viktigaste stegen för att hitta sitt drömjobb. Jag kan verkligen rekommendera ALLA att investera några timmar i sig själv och sin framtid hos Maria!"

Christel Lynch
Project Manager/Analyst - Public health/Health communication
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.