5 990,00 SEK

OBS - Klicka gärna i Prenumerera på vår e-postlista. Vi spammar aldrig utan skickar då och då ut karriärtips, nyheter och erbjudanden till dig som Unionen-medlem. 

Terms and Privacy policy

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Bli en stjärna på LinkedIn-för företagare

Nu är det dags att lyfta ditt personliga varumärke och din LinkedIn-profil till nya höjder! I kursen får du alla verktyg du behöver för att enkelt bygga en professionell och intresseväckande LinkedIn-profil som ATTRAHERAR, IMPONERAR och KOMMUNICERAR till besökaren vem du är, vad du kan och vilket värde du bidrar med.

MÅLGRUPP

Kursen vänder sig till både dig som är ny och erfaren på LinkedIn. Den passar lika bra för dig som är egenföretagare, konsult, anställd, chef eller jobbsökare.

VAD INGÅR I KURSEN?

• 5 moduler
• 23 videos, inklusive 5 bonusvideos med specifika tips för dig som är student, jobbsökare, chef, egenföretagare eller karriärbytare
• 13 arbetsböcker som du kan ladda ned
• Engagerande tips och övningar i varje avsnitt
• Förklarande texter och ett antal matnyttiga checklistor 
• Möjlighet att göra kursen i din egen takt
• 6 månaders tillgänglighet
• Speciella erbjudanden när du är klar

EXKLUSIV LINKEDIN-GRUPP

I kursen ingår medlemskap i en exklusiv LinkedIn-grupp. Här kan du nätverka och dessutom få personlig coaching av kursledaren Charlotte Hågård och hennes team som svarar på frågor och ger tips.

Pris: 5990 kr ink moms (4493 kr ex moms)

DIN KURSLEDARE CHARLOTTE HÅGÅRD är pionjär inom karriärutveckling i Sverige. Hon är en välkänd LinkedIn-expert, karriär-coach, chefsutvecklare, föreläsare, författare till flera bästsäljande karriärböcker och specialist på att bygga personliga varumärken i sociala media, främst LinkedIn. Hon har coachat 10000 + personer i personlig marknadsföring och karriär.

Läs mer www.charlottehagard.se 

https://www.linkedin.com/in/charlottehagard/

Varmt välkommen att boka din plats! Vi ser fram emot att träffa dig i kursen!

Charlotte Hågård, kursledare, LinkedIn-expert, Karriärcoach, Författare

Frågor? Mejla oss på [email protected] 

Vad våra kursdeltagare tycker:

Det har nu gått några veckor sedan jag beslutade mig för att hoppa på Charlottes kurs "Bli en stjärna på LinkedIn" och jag har bara en sak att säga: WOW!! Jag har aldrig sett en så väl uppbyggd och strukturerad kurs. Därtill är den väldigt pedagogisk och lättförståelig. Även innehållet får toppbetyg. Jag är övertygad om att jag snart blir en stjärna på LinkedIn. Något annat är otänkbart! Rekommenderas varmt. Tack Charlotte!

Sara Nyström Lennqvist, grundare Impact Pro

Jag kan varmt rekommendera Charlotte Hågårds e-kurs ”Bli en stjärna på LinkedIn". Jag har lärt mig mycket om hur jag ska tänka när det gäller att skapa en professionell Linkedin-profil som frilans. Varje avsnitt har varit väldigt inspirerande och jag har fått många nya idéer för att kunna skapa en egen profil. För mig som nyligen startat eget företag var det lärorikt och spännande att få ta del av alla insiktsfulla råd och tips. Charlotte känns som en god vän som engagerar och peppar i lagom takt och på rätt nivå”. Trodde inte riktigt på att jag verkligen skulle kunna hitta nya kunder via Linkedin, men inser att det inte bara är möjligt utan också är helt nödvändigt att nå ut och synas. Gå kursen!

Anette Wällstedt, skribent & webbredaktör