Om Charlotte

CHARLOTTE HÅGÅRD är pionjär inom karriärutveckling i Sverige. Hon är en välkänd LinkedIn-expert, karriärcoach, chefsutvecklare, föreläsare, författare till flera bästsäljande karriärböcker och specialist på att bygga personliga varumärken i sociala media, främst LinkedIn. Hon är grundare till Active Choice Publishing och Social Branding Group. 1992 grundade hon New Start, Sveriges första karriärrådgivarföretag.

Media: Som erfaren karriär- och LinkedInexpert är hon ofta intervjuad i media som expert på karriär- och ledarskapsfrågor och har varit både krönikör i DN och karriärexpert i TV4.

Utvecklare: Charlotte har coachat över 10 000 personer, föreläst för hundratusentals och utvecklat mängder av metodik och karriärverktyg. Hon har under många år drivit Karriärcoachakademin, som under lång tid var Sveriges största arrangör av karriärcoach- och metodikutbildningar inom området. 

Fokus: Charlottes fokus är alltid att inspirera, utveckla och tänka nytt. Hennes motto är: Livet är för kort för att ha tråkigt på jobbet - skaffa dig en karriär du brinner för! 

Om e-kursen: I e-kursen "Bli en stjärna på LinkedIn" har Charlotte sammanfört alla sina erfarenheter och kunskaper från sina 25 + år som karriärexpert och paketerat dem i ett lättillgängligt format med videos, texter och arbetsmaterial. 

Läs mer om Charlotte
Om Charlotte, böcker, tjänster mm: www.charlottehagard.se 

Om Social Branding Group : www.socialbrandinggroup.com

På LinkedIn:  https://www.linkedin.com/in/charlottehagard/

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.